Forum 33obroty - Combat Arms
Siemanko . Jako , że wybrano mnie na redaktora (fuck yea.) muszę wywiązać się z obowiązków.
Dzisiaj na CA NA odbył się Uptade . Co w nim nowego ? Dużo !!
O czym pierw napiszę? O nowej mapie "Dark Forest"
http://www.youtube.com/watch?v=lgcU902Y_SA
Wprowadzenie Servera Rec Rules . Co tam będzie?
Rekreacyjne (Rec) Zasady są zupełnie nowe zasady gry, stworzona, by zapewnić Ci mniej rygorystyczne, gra spokojnie, że nawet najbardziej skoncentrowane żołnierz czasu do czasu potrzebuje. Niezależnie od tego czy żołnierz Tuż szkolenia, weteran zmęczeni niekończącą się walkę o sprawiedliwość, Papa Server i Rec regulaminu zapraszamy.
Zrób sobie przerwę od codziennej harówki, i cieszyć się urokami Rec następujących zasad (Beta):
- Otwarty dla wszystkich stopni
- Oddzielna, Rec tylko statystyki regulamin
- Wszystkie mapy i tryby z rozliczenia Level 2 dostępne
- Niski Recoil Weapon
- Większe Hitboxes
- Exclusive Super Soldier opcji
- Zabawy i nieformalnej atmosferze spędzać czas z przyjaciółmi
- Gry i łatwiej rekruci zarówno weteranów, bardziej nawet szans
Można się połapać - wszystko napisane.
Ciekawostka - na serverze można zostać SUPER ŻOŁNIERZEM. CO TO TAKIEGO? Co 10 sekund spadnie skrzynka . Masz 10 sekund na podniesienie jej. Daje ci ona dodatkową prędkość i większą celność (bliżej nie określone)
Nowe Bronie :
ZA NX :
M21E
DSR-1 Tactical
ZA GP:
Kriss
Tactical Mask
DLA SPEC
M32 STUN - (prawdopodobnie po uderzeniu tym m32 twoja prędkość spadnie o 50-70%)
NOWY CLAN ITEM :
Clan Backpack (3 slot , -5% speed) (chyba od 5 lvl clan)
Zmiany?
Nowe rzeczy do wylosowania za Czarne Klucze (L96A1 Ghille , Codename Hawk , AK74U Gold Planted)
Inne ?
-Friendly Fire mogą teraz być włączone w Bombing Run pozycji.
-Skorpion, M3 Super 90, SG550, M24 Woodland i TAR-21 nie wymagają już Klan Level 2 do zakupu.
Na stałe jest teraz poprawnie napisana w sklepie.
-Koniec gry tablica wyników zawiera teraz bonus EXP i GP zdobyte Super Elite Moderator w całości (wcześniej otrzymał bonus, ale nie wyświetla się).
-Potwierdzenie ekranu po gifting odtwarzacz wyświetla teraz czas / ilość pozycji uzdolnionych.
Komentować (proszę bez krytyki że jechałem na translatorze to mój pierwszy raz , postarałem się)
bardzo fajny artukul i powiem cos odnosnie uptade zapowiada sie ciekawie i mapka tez taka mroczna
Administrator
Albo mapa o nazwie "Johny i KD 2.0 sie rozwodza" albo "Zbyszek spada z drzewa" takie mapy powinni robic a nie "Ciemno jak w dupie"
Buhaha . Masz rację . Jeżeli będzie tam jakieś drzewo na , które będzie można się wpierdzielić to pierwszą osobą , którą tam widzę to Zbyszek xDDD
Recruit
Administrator
Administrator
Nie ma krwi nie ma gry. Ja tu juz opracowalem genielna taktyke ale musi byc krew. Poprowsze nexona zeby wprowadzil takie uzadzenie do wykrywania krwi i bedziemy miec legalne WH albo to tylko dla specow wiec Vozel nam bedzie WHczyl. A tak na serio ta gra bez krwi to jak konserwy bez puszki.
Słuchaj PTRK , wczoraj zrobiłem nowe konto by się pobawić bo mi nie szło. (CiViC- nick jak co). I po wyjściu z SanVu- nie miałem włączonej krwi , wszedłem na nowe konto - i co? Krew ON , lecz po przelogowaniu - znów brak krwi
Administrator